Dashboard for delte moduler

Modul Content & Layout

Dashboardet giver dig overblik over delte moduler på dit site: hvor de bruges, om de er publiceret, og hvilke der ikke længere er i brug. Det er især brugbart, når du ønsker at rydde op i delte moduler, men er i tvivl om, hvis og hvor de bliver brugt

Du finder dashboard for delte moduler via Content - klik på mappen for Shared Modules, som ligger under sidetræet.

Om delte moduler

Et delt modul er det samme overalt, hvor det er indsat. Retter du det ét sted, slår ændringen igennem alle andre steder — medmindre modulet er gjort unikt.

Læs guide til delte moduler 

Hvad kan du se på Shared Modules Dashboard?

Når du klikker på Shared Modules mappen, ser du en liste over delte moduler. Du har mulighed for at søge og filtrere listen. Øverst i oversigten ser du tre bokse med tal for den liste du har søgt eller filtreret: 

  • Delte moduler i alt
  • Moduler med høj impact — brugt på 50 sider eller derover
  • Ubrugte moduler — ikke indsat på nogen sider

Listen viser et moduls navn, hvor mange sider det er brugt på, sidst opdateret og status. 

Se hvor et modul bliver brugt

  1. Find modulet i listen.
  2. Klik på navnet eller på Brugt på (antallet af sider).
    Du får en liste over de sider, modulet ligger på. Her kan du søge efter en side og klikke videre til den.

Er modulet upubliceret, kan du se antallet, men ikke åbne listen. Åbn i stedet modulet i sidetræet.

 

 

Publicer, afpublicer eller slet flere moduler ad gangen

  1. Søg eller filtrer et modul frem.
  2. Sæt flueben ved de moduler, du vil arbejde med.
  3. Åbn Handlinger.
  4. Vælg Publicer, Afpublicer eller Slet.

Du ser kun de handlinger, der passer til de valgte moduler. Sletter du, skal du bekræfte. Sletning fjerner indholdet alle de steder, modulet stadig er delt (ikke gjort unikt). Permanent slettede delte moduler vises med rød markering i Page Builder, så du kan fjerne eller erstatte dem.

OBS!: Publicerer du en side, der indeholder upublicerede delte moduler, bliver de også publiceret — også på andre sider, hvor de bruges.

 

Ofte stillede spørgsmål

Nej. Afpublicering fjerner ikke modulet fra siderne. Det bliver stående i Shared Modules og på alle sider, hvor det er indsat. På det live site vises det bare ikke, før det publiceres igen. Du skal fjerne modulet fra siden, hvis indholdet ikke længere skal være der.

På et modul, som er publiceret opdaterer du indholdet alle de steder det er tilføjet, når du publicerer siden. Er det delte modul afpubliceret, viser CMS’et en advarsel: hvis du bekræfter Gem og publicér, bliver det delte modul publiceret igen — også på de andre sider, hvor det bruges. Vil du ikke have det med live, skal du fjerne det fra siden, før du publicerer.

Åbn dashboardet under Shared Modules, sæt flueben ved modulet og vælg Publicer. Det er den hurtigste vej, når du bare vil have modulet live igen, uden at publicere en side.
Senest opdateret 13-09-2026

Relaterede vejledninger

Har du brug for hjælp?

Kontakt supporten

Opret og følg din sag på vores supportplatform. 

Opret sag i Zendesk

 

Eller ring til os på:
+45 6169 9796

Telefontider:

Man-fre: 9.00-16.00