Hvad kan jeg hjælpe dig med?
AI-genererede svar baseret på vores hjemmeside. Verificer via links.
Når man sletter et arkiv skal arkivets indstillinger også slettes. Som det er nu, skal dette gøres manuelt, men vi forbedrer denne del, så arkivets indstillinger slettes automatisk, når man sletter et arkiv.